Bovenbouw
Wijnbrevet en workshops voor vakmensen

Werkt u in de horeca, een slijterij, wijninkoperij of bent u een echte liefhebber? Dan is de cursus Wijnbrevet SDEN3 echt een must! In een gezellige sfeer leert u alles van wijngeschiedenis, wijngebieden, druivensoorten, wijnproces, wijnwetgeving en meer. Na de cursus bent u helemaal klaargestoomd voor het officiële Wijnbrevet examen (welke bij behaald diploma toegang verleent tot de opleiding Vinoloog van de Wijnacademie SDEN4).

Wijnbrevet (SDEN3), start dinsdag 29 januari 2019

Data: 9 avonden start op Dinsdag 29 januari 2019, 9 avonden 1 maal per 14 dagen muv. vakanties.
Aanvang 19.30 uur, tot 22:15 uur
Locatie: Nijkerk, Ermelo en Harderwijk Kosten: € 465,-

Spectaculair Douro, Dão en Bairrada in 5 dagen!

Wijnreis Douro. De witte en rode tafelwijnen van de Douro – de Portstreek – behoren tot het beste wat Portugal aan tafelwijnen te bieden heeft. Modern gevinifieerd, maar wel gemaakt van eigen druivenrassen. De Dão is een van de oudste wijngebieden in Portugal. Gaat u met ons mee?

Exclusieve wijnstudiereis Chili & Argentinië 2019

Een wijnstudiereis voor vinologen en wijnprofessionals die zich graag verdiepen in de wijn en cultuur van Chili en Argentinië. In samenwerking met topdocenten Frank Donker en Ibert van der Waal MV.

Heeft u al een wijndiploma of zoekt u nog meer verdieping in uw wijnkennis? Kijk dan eens naar het aanbod in bij- en nascholing voor wijn professionals op De WijnHogeschool.

Het schrijven van technische en commerciële wijn proefnotities ism met Frank Jacobs

Datum en tijd: september 2019

Wijnkelder opbouw, -beheer, inrichting en investering ism Frank Jacobs

Datum en tijd: November 2019
Locatie: (onder voorbehoud) Wijnacademie, Maarn

Het samenstellen van een wijnkaart, stock en marges ism Frank Jacobs

Datum en tijd: Maandag 21 januari 2019 van 13.30 -16.30 uur
Locatie: (onder voorbehoud) Wijnacademie, Maarn

Chili: van noord naar zuid of van oost naar west? Ontwikkelingen en trends in het meest stabiele wijnland van Zuid-Amerika. Ibert van der Waal MV

Datum en tijd: Datum volgt zsm. van 13.30 -16.30 uur

Analytisch proeven, proef je de analyse? Ibert van der Waal MV

Datum en tijd: voorjaar 2019
Locatie: Fort Benoorden Purmerend te Zuidoostbeemster

De Wijnschoolkrant ontvangen?

Ontvang nu het laatste nieuws over Wijn, Aanbiedingen, Wijncursussen, Wijnreizen en meer.

Door dit formulier in te vullen gaat u akkoord met de privacy verklaring van De Wijnschool.

Je hebt je succesvol ingeschreven!