Bovenbouw
Wijnbrevet en workshops voor vakmensen

Werkt u in de horeca, een slijterij, wijninkoperij of bent u een echte liefhebber? Dan is de cursus Wijnbrevet SDEN3 echt een must! In een gezellige sfeer leert u alles van wijngeschiedenis, wijngebieden, druivensoorten, wijnproces, wijnwetgeving en meer. Na de cursus bent u helemaal klaargestoomd voor het officiële Wijnbrevet examen (welke bij behaald diploma toegang verleent tot de opleiding Vinoloog van de Wijnacademie SDEN4).

Wijnbrevet (SDEN3) op Texel, start dinsdag 2 april 2019

Data: 4 lesdagen start op Dinsdag 2 april 2019
Aanvang 09:30 uur, tot 16:15 uur
Locatie: Grand Hotel Opduin, Texel Kosten: € 465,-

Wijnbrevet (SDEN3), start dinsdag 29 januari 2019

Data: 9 avonden start op Dinsdag 29 januari 2019, 9 avonden 1 maal per 14 dagen muv. vakanties.
Aanvang 19.30 uur, tot 22:15 uur
Locatie: Nijkerk, Ermelo en Harderwijk Kosten: € 465,-

Spectaculair Douro, Dão en Bairrada in 5 dagen!

Wijnreis Douro. De witte en rode tafelwijnen van de Douro – de Portstreek – behoren tot het beste wat Portugal aan tafelwijnen te bieden heeft. Modern gevinifieerd, maar wel gemaakt van eigen druivenrassen. De Dão is een van de oudste wijngebieden in Portugal. Gaat u met ons mee?

Exclusieve wijnstudiereis Chili & Argentinië 2019

Een wijnstudiereis voor vinologen en wijnprofessionals die zich graag verdiepen in de wijn en cultuur van Chili en Argentinië. In samenwerking met topdocenten Frank Donker en Ibert van der Waal MV.

Heeft u al een wijndiploma of zoekt u nog meer verdieping in uw wijnkennis? Kijk dan eens naar het aanbod in bij- en nascholing voor wijn professionals op De WijnHogeschool.

De Wijnschoolkrant ontvangen?

Ontvang nu het laatste nieuws over Wijn, Aanbiedingen, Wijncursussen, Wijnreizen en meer.

Door dit formulier in te vullen gaat u akkoord met de privacy verklaring van De Wijnschool.

Je hebt je succesvol ingeschreven!