PROEF en SERVEER met Klasse! (1 Avond) woensdag 20 november 2019

PROEF met Klasse! (1 avond)

Bij Proef en Serveer ligt het accent niet alleen op het proeven van wijn, je leert en oefent ook andere basisvaardigheden zoals de omgang met wijn aan tafel, omgang met je gasten, de opbouw van je menu en het samenstellen van een wijnarrangement.
Ook wordt er aandacht besteed aan het glaswerk, serveertemperaturen, decanteren en karafferen. Een leuke aanvulling op PROEF, maar het kan ook als losse avond gevolgd worden

Kom een keer langs in onze Stadsboerderij Cleyn Steenlershof!

De workshop PROEF met Klasse! bestaat uit 1 avond en is ook los te volgen. Samen met PROEF en SERVEER met Klasse! vormt deze workshop een mooie tweeluik.

Schrijf u direct in voor PROEF met Klasse!

Ja, ik schrijf mij in!

Straat en huisnummer

Postcode en Woonplaats

Email adres

U ontvangt na inschrijving een bevestiging via email.

Cursus informatie

inclusief:

• proefformulieren
  • wijnen
  • hand-outs

Docent: Klazien Vermeer

Aanvang en locatie:
Woensdagavond 20 november in de Stadsboerderij Cleyn Steenlershof, Venestraat 58, 3861 BZ Nijkerk van 19:30 uur tot 22:15 uur, inloop en een kopje koffie vanaf 19:15 uur.