Het schrijven van technische en commerciële wijn proefnotities ism met Frank Jacobs

Wat houdt de cursus in?

Het leren (uit)schrijven van een analyse van een (blind) geproefde wijn – met naast puur de omschrijving van het uiterlijk, de geur en de smaak ook aandacht voor onder meer zuur-, zoet- tannine- en alcoholgehalte, de wijze van vinificatie, opvoeding, herkomst en ontwikkelingspotentieel. 
Het leren schrijven van een creatieve, wervende en enthousiasmerende proefnotitie bestemd voor bijvoorbeeld een wijnkaart, brochure, mailing of website.

Voor wie is het bestemd?

Behalve uiteraard voor wijnprofessionals, zoals wijnimporteurs- en -handelaren, horecaondernemers, sommeliers en werknemers in wijnhandel of horeca, ook bestemd voor particuliere wijnliefhebbers, eventueel met de ambitie voor een carrière in wijnhandel of horeca.

Cursus informatie

Datum en tijd:
september 2019
Docent:
onder auspiciën van Frank Jacobs
Kosten: €65,00
Locatie:  (onder voorbehoud)
Wijnacademie
De Twee Marken
Trompplein 5
3951 CR Maarn

Pin It on Pinterest