De Wijnschool
Landelijke erkende wijncursussen (SDEN) voor proeven met klasse:

Werk je in de horeca, een slijterij, wijninkoperij of ben je een echte liefhebber? Dan zijn de cursussen Wijnoorkonde SDEN 2 of Wijnbrevet SDEN 3 echt een must! Wil je weten of een wijncursus echt iets voor je is? Start dan met SDEN 1 Wijnvignet.
In een gezellige sfeer leer je alles van wijngeschiedenis, wijngebieden, druivenrassen, wijnproeven, wijnwetgeving en meer.
We gebruiken de nieuwste leermaterialen en je hebt je naast de cursus ook je eigen digitale wijnklas met een schat aan informatie.

Na de cursus Wijnbrevet ben je helemaal klaargestoomd voor het officiële SDEN 3 Wijnexamen (met dit diploma heb je toegang tot de opleiding Vinoloog van de Wijnacademie SDEN 4).

Verkort SDEN 3 Wijnbrevet op maat

SDEN 2 gevolgd? Ga dan door naar verkort Wijnbrevet SDEN 3 zonder in herhaling te vallen.
Effectief, kostenbesparend en op maat in 5 lessen!
Start: Dinsdag 23 april 2024 VOL. Volgende cursus start 19 september
Onderdeel van Nieuwe Wijn Leerweg 19 september

Weekend Wijnoorkonde SDEN 2

Geen zin in 5 avonden? Wijnoorkonde SDEN 2 in één weekend incl basis wijn – en spijs.
Datum: zaterdag 12 oktober en zondag 13 oktober 2024
Locatie: Kasteel de Kelder in Doetinchem
Voor startende wijnprofessionals en particuliere wijnliefhebbers.

Wijnoorkonde SDEN 2 plus

Start: dinsdag 10 september 2024
Tijd: 19.00 – 22.00 uur
Locatie: Stadsboerderij Nijkerk
Inclusief les in de wijngaard.
Onderdeel van Nieuwe Wijn Leerweg.

Nieuwe Wijn Leerweg SDEN 1,2 en 3

Bouwen aan je wijnkennis en wijnproefkunde zonder in herhaling te vallen. Haal 3 diploma’s!
Effectief, kostenbesparend en op maat.
Start: dinsdag 10 september 2024 SDEN (1)23
Locatie: Nijkerk en Harderwijk

Verkort SDEN 3 Wijnbrevet op maat

Effectief, kostenbesparend en op maat in 5 lessen!
Start: 19 september 2024 op dinsdag- en donderdagen
Onderdeel van Nieuwe Wijn Leerweg

Wijnoorkonde SDEN 2 / Nieuwe Wijn Leerweg Texel

Data: maandag 4 en dinsdag 5 november 2024 5 lessen inclusief basis wijn- en spijs.
Locatie: Grand Hotel Opduin, Texel

Heeft u al een wijndiploma of zoekt u nog meer verdieping in uw wijnkennis? Kijk dan eens naar het aanbod in bij- en nascholing voor wijn professionals op De WijnHogeschool.

Geen Resultaten Gevonden

De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.