Duits Wijn Spektakel

Duits Wijn Spektakel in Stadsboerderij Nijkerk

Zondag 15 mei organiseert de Wijntherapeut – in samenwerking – met de Wijnschool uit Nijkerk een bijzondere proeverij op een bijzondere locatie: het eerste Duits Wijnspektakel in de oudste Stadsboerderij van Nijkerk.

Klazien Vermeer (de Wijnschool) en Erik van Duijn (de Wijntherapeut) zijn grote liefhebbers en kenners van Duitse wijn. Zij nemen je mee op ‘wijnreis’ naar Duitsland en dat alles op een fantastische locatie in hartje Nederland. We reizen in Nijkerk door de Rheingau, Rheinhessen, Franken en Baden.

Er komen 4 zeer gerenommeerde Duitse wijnmakers naar Nederland om de wijnen aan jullie te laten proeven en uitleg te geven over hun werk:

  • Peter Jakob Kühn,
  • Simone Adams,
  • Monica en Konrad Schlör 
  • Christian Lau van Am Stein

Er zullen heel veel wijnen te proeven zijn, vast ook oudere en bijzondere jaargangen en we gaan ‘de diepte’ in.  Elke wijnboer verzorgt een Masterclass van 45 minuten, waarin een voor hen kenmerkend thema centraal staat. Deze masterclasses in De Wijnschool en op de Oude Deel zijn in het Engels en voor iedereen goed te volgen, of je nu veel of weinig kennis van Duitse wijn hebt. Het programma is zo ingedeeld dat je max. 3 Masterclasses kunt volgen. Tussendoor heb je de mogelijkheid om de wijnen van de boeren te proeven in de romantische binnentuin van de oude boerderij en te genieten van de sfeer en de muziek.

 ’s Avonds – na het werken 😊 – sluiten we af met een Grill  & Lounge Party in de tuin met muziek. Er is alle gelegenheid om je vrij te bewegen tussen “de grootmeesters van de Duitse wijn”.

Zet deze datum alvast in je agenda en reserveer een ticket op de site. Er zijn slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar: maximaal 60.

De Wijntherapeut is specialist in Duitse TOP-wijnen en de Wijnschool geeft het allerbeste op gebied van Wijn-Educatie en Wijnbeleving. Samen zorgen zij op 15 mei voor een onvergetelijke wijnervaring.

Je kunt je alleen inschrijven voor het hele programma, maar daar krijg je dan ook een onvergetelijke middag en avond voor. Wil je een deel van het programma volgen of alleen s ’avonds komen, neem dan contact met ons op.

stadsboerderij

Informatie Duits Wijn Spektakel

inclusief:

  • Heel veel wijn proeven, vast ook oudere en bijzondere jaargangen in 3 masterclasses;
  • De wijnmakers en leuke mensen ontmoeten;
  • Samen genieten van wijn;
  • Delen van kennis en verdieping;
  • Grill  & Lounge Party in de tuin, met muziek.

Aanvang:

zondag 15 mei 2022 van 13.00 – 22.00 uur  

Locatie:

Stadsboerderij Cleijn Steenlershof
Venestraat 58
3861BZ Nijkerk

Prijs: € 95,00 all in

Het evenement is VOL. Je kunt je wel inschrijven voor de wachtlijst middels info@dewijnschool.nl


1 Ticket Duits Wijn Spektakel
€ 95,00
2 Tickets Duits Wijn Spektakel
€ 190,00
3 Tickets Duits Wijn Spektakel
€ 285,00
4 Tickets Duits Wijn Spektakel
€ 380,00
5 Tickets Duits Wijn Spektakel
€ 475,00
6 Tickets Duits Wijn Spektakel
€ 570,00
7 Tickets Duits Wijn Spektakel
€ 665,00
TotaalPin It on Pinterest