Proef en Serveer met Klasse! (1 Avond) woensdag 16 september 2020

Proef en Serveer met Klasse! (1 avond)

Ben je wijnliefhebber en hou je van het proeven en beoordelen van wijnen?Bij Proef en Serveer ligt het accent niet alleen op het proeven van wijn, je leert en oefent ook andere basisvaardigheden zoals de omgang met wijn aan tafel, omgang met je gasten, de opbouw van je menu en het samenstellen van een wijnarrangement.

In één avond proeven we 8 verschillende wijnen. Je leert niet alleen de proeftechniek, maar ook het communiceren en het beschrijven van wijnen. Ook wordt er aandacht besteed aan het glaswerk, serveertemperaturen, decanteren en karafferen. Het maakt je keuze eenvoudiger bij het raadplegen van een wijnkaart en het maakt je bewuster bij het aanschaffen van wijnen voor zakelijk of privé. En natuurlijk is het ook gewoon weer gezellig.

Kom een keer langs in onze Stadsboerderij Cleyn Steenlershof!

De workshop Proef en Serveer met Klasse! bestaat uit 1 avond.

Schrijf u direct in voor Proef en Serveer met Klasse!

Ja, ik schrijf mij in!

Straat en huisnummer

Postcode en Woonplaats

Email adres

U ontvangt na inschrijving een bevestiging via email.

Cursus informatie

inclusief:

• proefformulieren
  • kwaliteitswijnen
  • bijpassende gerechtjes
  • het wijnproefboekje
  • hand-outs

Docent: Klazien Vermeer, Vinoloog van de Wijnacademie

Aanvang en locatie:
Woensdagavond 16 september 2020.
Locatie: Stadsboerderij Cleyn Steenlershof, Venestraat 58, 3861 BZ Nijkerk.
Van 19:30 uur tot 22:15 uur.

De Wijnschoolkrant ontvangen?

Ontvang nu het laatste nieuws over Wijn, Aanbiedingen, Wijncursussen, Wijnreizen en meer.

Door dit formulier in te vullen gaat u akkoord met de privacy verklaring van De Wijnschool.

Je hebt je succesvol ingeschreven!