Proef met Klasse! Woendagavond 6 november 2019

PROEF met Klasse! (1 avond)

Ben je wijnliefhebber en hou je van het proeven en beoordelen van wijnen?

Dan zijn onze proefavonden misschien iets voor jou. In één avond proeven we 8 verschillende wijnen. Je leer niet alleen de proeftechniek, maar ook het communiceren en het beschrijven van wijnen. Het maakt je keuze eenvoudiger bij het raadplegen van een wijnkaart en het maakt je bewuster bij het  aanschaffen van wijnen voor zakelijk of privé. En natuurlijk is het ook gewoon weer gezellig.

Kom een keer langs in onze Stadsboerderij Cleyn Steenlershof!

De workshop PROEF met Klasse! bestaat uit 1 avond en is ook los te volgen. Samen met PROEF en SERVEER met Klasse! vormt deze workshop een mooie tweeluik.

Schrijf u direct in voor PROEF met Klasse!

Ja, ik schrijf mij in!

Straat en huisnummer

Postcode en Woonplaats

Email adres

U ontvangt na inschrijving een bevestiging via email.

Cursus informatie

inclusief:

• proefformulieren
  • wijnen
  • hand-outs

Docent: Klazien Vermeer

Aanvang en locatie:
Woensdagavond 6 november in de Stadsboerderij Cleyn Steenlershof, Venestraat 58, 3861 BZ Nijkerk van 19:30 uur tot 22:15 uur, inloop en een kopje koffie vanaf 19:15 uur.