Wijn en chocolade

Wijn en chocolade met Chocolaterie Bontom

Wijn en chocola zijn een fantastisch koppel, goed gecombineerd ontstaat er een echt vuurwerk aan smaken. We proeven en leren over verschillende wijnen en cacoasoorten o.a. terroir, herkomst en wijze van telen. We werken met een mooie selectie qua wijnen in combinatie met de prachtige chocolades samengesteld door toppatissier Tom van de Veen. Tom staat voor creativiteit, innovatie en perfectie en heeft ervaring opgedaan bij gerenommeerde sterrenzaken zoals Chateau Neercanne, Avant Garde, De Librije en patisserie Crême de la Crême. 
Tom heeft momenteel zijn eigen bedrijf Chocolaterie Bontom gevestigd te Nijkerk.
Meer informatie: https://bontom.nl/

Raak geïnspireerd door deze heerlijke verleiding!

Schrijf u direct in voor deze Workshop:

    Ja, ik schrijf mij in!


    Straat en huisnummer

    Postcode en Woonplaats

    Telefoonnummer

    Email adres

    Leeftijd


    U ontvangt na inschrijving een bevestiging via email.

    Cursus informatie

    € 35,00

    inclusief:

    • proefformulieren
    • wijnen
    • chocolade

    Aanvang en locatie:
    Vrijdag 4 februari 2022 van 19.00 – 21.00 uur

    Locatie:

    Stadsboerderij Cleijn Steenlershof
    Venestraat 58
    3861BZ Nijkerk

     

    Pin It on Pinterest