Wijn en chocolade

Wijn & Chocolade met Bontom

Een explosie in de mond….

Wijn en chocola zijn een fantastisch koppel, goed gecombineerd ontstaat er een echt vuurwerk aan smaken. We proeven en leren over verschillende wijnen en cacoasoorten o.a. terroir, herkomst en wijze van telen. We werken met een mooie selectie qua wijnen in combinatie met de prachtige chocolades samengesteld door toppatissier Tom van de Veen. Tom staat voor creativiteit, innovatie en perfectie en heeft ervaring opgedaan bij gerenommeerde sterrenzaken zoals Chateau Neercanne, Avant Garde, De Librije en patisserie Crême de la Crême. Tom heeft zijn eigen bedrijf Chocolaterie Bontom in Nijkerk. www.bontom.nl

We hebben ons proefpanel versterkt met fijnproever Erik van Duijn en hoogwaardige wijnen en chocolades gecombineerd. Dit gaat heel  bijzonder worden. Vinoloog Klazien Vermeer begeleidt de wijnen en toppatissier Tom van de Veen licht de chocolades toe.

Raak geïnspireerd door deze heerlijke verleiding!

Stadsboerderij Nijkerk

Informatie

inclusief:

  • proeven van 5 bijzondere wijnen
  • proeven van 5 chocolades
  • 2 extra combinaties met de exclusieve bonbons van Bontom
  • proefformulieren voor wijn en chocola
  • leuke voorbereiding middels 2 micro-video’s
  • afsluitend koffie/thee

Aanvang:

Datum: donderdag 8 juni 2023.
Deze workshop is snel overboekt.  Dus wacht niet te lang met opgeven.

Locatie:

Stadsboerderij Cleijn Steenlershof
Venestraat 58
3861BZ Nijkerk

Prijs: € 45,00

Schrijf je direct in voor deze Workshop:

    Ja, ik schrijf mij in!


    Straat en huisnummer

    Postcode en Woonplaats

    Telefoonnummer

    Email adres

    Leeftijd


    U ontvangt na inschrijving een bevestiging via email.

    Pin It on Pinterest