Wijn en chocolade

Wijn en chocolade

Wijn en chocola zijn een fantastisch koppel, goed gecombineerd ontstaat er een echt vuurwerk aan smaken. We proeven en leren over verschillende wijnen en cacoasoorten o.a. terroir, herkomst en wijze van telen. We werken met een mooie selectie qua wijnen in combinatie met de prachtige chocolades van Eberhard Schell o.a Umani Papua; Blanche Rose; São Thomé; Saint Domingue Orange en de Vitis Noir. 

Raak geïnspireerd door deze heerlijke verleiding!

Schrijf u direct in voor deze Workshop:

    Ja, ik schrijf mij in!


    Straat en huisnummer

    Postcode en Woonplaats

    Telefoonnummer

    Email adres

    Leeftijd


    U ontvangt na inschrijving een bevestiging via email.

    Cursus informatie

     

    Kosten
    € 32,50
    inclusief:

    • proefformulieren
    • wijnen
    • chocolade

    Aanvang en locatie:
    Vrijdagmiddag 23 april 2021 van 14.00 – 16.30 uur

    Locatie:

    Stadsboerderij Cleijn Steenlershof
    Venestraat 58
    3861BZ Nijkerk

     

    Pin It on Pinterest