Wijn en chocolade

Wijn en chocolade

Wijn en chocola zijn een fantastisch koppel, goed gecombineerd ontstaat er een echt vuurwerk aan smaken. We proeven en leren over verschillende wijnen en cacoasoorten o.a. terroir, herkomst en wijze van telen. We werken met een mooie selectie qua wijnen in combinatie met de prachtige chocolades van Eberhard Schell o.a Umani Papua; Blanche Rose; São Thomé; Saint Domingue Orange en de Vitis Noir. 

Raak geïnspireerd door deze heerlijke verleiding!

Schrijf u direct in voor deze Workshop:

Ja, ik schrijf mij in!

Straat en huisnummer

Postcode en Woonplaats

Telefoonnummer

Email adres

Leeftijd

U ontvangt na inschrijving een bevestiging via email.

Cursus informatie

 

Kosten
€ 32,50
inclusief:

  • proefformulieren
  • wijnen
  • chocolade

Aanvang en locatie:
woensdag 22 april 2020 van 19.30 – 22.00 uur

Locatie:

Stadsboerderij Cleijn Steenlershof
Venestraat 58
3861BZ Nijkerk

 

De Wijnschoolkrant ontvangen?

Ontvang nu het laatste nieuws over Wijn, Aanbiedingen, Wijncursussen, Wijnreizen en meer.

Door dit formulier in te vullen gaat u akkoord met de privacy verklaring van De Wijnschool.

Je hebt je succesvol ingeschreven!

Pin It on Pinterest