Workshop Wijn & Spijs

Workshop Wijn & Spijs

Ben je wijnliefhebber en wil je leren hoe je wijn combineert met het eten? Dan is deze workshop iets voor jou. Je leert en oefent ook nog  andere basisvaardigheden zoals de opbouw van je menu, het samenstellen van een wijnarrangement naast de basis van het combineren van wijn en spijs.

We starten met een workshop en vervolgens gaan we het geleerde in de praktijk toepassen. Bij vier verschillende gerechten worden wijnen geschonken en jij ontdekt en ervaart wat de mooiste combinatie is en waarom. Je leert niet alleen de proeftechniek, maar ook het communiceren over wijn en het beschrijven van wijnen. het glaswerk en serveertemperaturen. Deze workshop maakt je keuze eenvoudiger bij het raadplegen van een wijnkaart en het samenstellen van een mooi menu met bijpassende wijnen. Iedereen kan deze workshop volgen, je hoeft geen specifieke kennis te hebben van wijn. Naast leerzaam ook erg gezellig.

 

Kom een keer langs in onze Stadsboerderij Cleyn Steenlershof!

De workshop Wijn & Spijs bestaat uit 1 avond of dagdeel.

wijn en spijs

inclusief:

  • proefformulieren
  • kwaliteitswijnen
  • bijpassende gerechtjes
  • het wijnproefboekje
  • hand-outs

Docent: Klazien Vermeer, Vinoloog van de Wijnacademie

 

Aanvang:

Vrijdag 2 december 2022  van 19.00 – 21.30 uur  

Locatie

Stadsboerderij Cleyn Steenlershof, Venestraat 58, 3861 BZ Nijkerk.

Prijs: € 49,50

Schrijf je direct in voor deze Workshop:

    Ja, ik schrijf mij in!


    Straat en huisnummer

    Postcode en Woonplaats

    Telefoonnummer

    Email adres

    Leeftijd


    U ontvangt na inschrijving een bevestiging via email.

    Pin It on Pinterest