Tesselse Wijnoorkonde in 2 dagen

Texel

Woon je op Texel of wil je speciaal op dit mooie eiland een wijncursus te doen? Dat kan!

Klazien Vermeer (Register Wijndocent en Registervinoloog) komt speciaal naar Texel toe om er een enerverende, boeiende en leerzame wijncursus Wijnoorkonde SDEN 2 in beknopte vorm te geven. Dus voor de deelnemers geen reiskosten en reistijd. Geschikt voor medewerkers horeca, detailhandel en wijnliefhebbers die meer willen leren

Wijnoorkonde in 2 dagen!

Vind je het leuk om de Wijnoorkonde SDEN 2  te halen maar heb je geen zin in 5 avonden les? Dan kun je ook vanaf het vasteland gezellig op Texel in korte tijd de Wijnoorkonde SDEN 2 halen en er misschien nog een paar extra vrije dagen nemen om te genieten van het eiland! Onderstaand vind je meer informatie over de cursus.

Wijnoorkonde SDEN 2

Wat vind ik lekker?
Hoe kies ik wijn?
Hoe herken ik wijn?
Hoe weet ik of de kwaliteit goed is?
Welke wijn kan ik bewaren en hoe?
Welk gerecht past bij deze wijn?

Wat houdt de cursus in?

Deze wijncursus behandelt een breed scala van wijnen uit alle belangrijke landen en streken. Naast heel veel proeven komen de verschillen tussen Franse of Italiaanse wijn, wijnen buiten Europa en wijn & spijs aan bod. Je kunt na deze cursus gaan voor het officieel erkende diploma Wijnoorkonde (SDEN 2).

Voor wie is het bestemd?

Een goede start voor medewerkers werkend in de horeca en/ of slijterij en voor particuliere of semi-professionele wijnliefhebbers die meer willen leren over wijn.

 

 

Schrijf je in!

  Ja, ik schrijf mij in!


  Straat en huisnummer

  Postcode en Woonplaats

  Telefoonnummer

  Email adres

  Leeftijd


  U ontvangt na inschrijving een bevestiging via email.

  Cursus informatie

  Tijdstip:

  Maandag 3 en dinsdag 4 april 2023
  -5 lessen inclusief wijn & spijs workshop

  Locatie:
  Grand Hotel Opduin Texel

  Kosten:
  € 285,- per persoon, inclusief alle wijnen, proefformulieren, lesmateriaal, aromawijzer, E-learning en toegang tot digitaal klaslokaal. Het lesboek t.w.v. €40,00 is bij de prijs inbegrepen. Wil je overnachten op Texel? Grand Hotel Opduin heeft een aantrekkelijke aanbieding voor onze cursisten. 

   

   

   

  Pin It on Pinterest