Wijnoorkonde SDEN 2 / Nieuwe Wijn Leerweg Texel

Wijn Leerweg 1/ Wijnoorkonde SDEN 2 op Texel

Klazien Vermeer (Register Wijndocent en Registervinoloog) komt speciaal naar Texel toe om er een enerverende, boeiende en leerzame wijncursus Wijnoorkonde SDEN 2 in te geven. Dus voor de Tesselaren geen reiskosten en reistijd. Geschikt voor medewerkers horeca, detailhandel en wijnliefhebbers die meer willen leren over wijn.

Wijnoorkonde in 2 dagen!

Vind je het leuk om de Wijnoorkonde SDEN 2  te halen maar heb je geen zin in 5 avonden les? Dan kun je ook vanaf het vasteland gezellig op Texel in korte tijd de Wijnoorkonde SDEN 2 halen en er misschien nog een paar extra vrije dagen nemen om te genieten van het eiland! Onderstaand vind je meer informatie over de cursus.

Wijn Leerweg 1/Wijnoorkonde SDEN 2

Wat vind ik lekker?
Hoe kies ik wijn?
Hoe herken ik wijn?
Hoe adviseer ik de juiste wijn?
Hoe weet ik of de kwaliteit goed is?
Welke wijn kan ik bewaren en hoe?
Welk gerecht past bij deze wijn?

Wat houdt de cursus in?

Deze wijncursus behandelt een breed scala van wijnen uit alle belangrijke landen en streken.  Je kunt na deze cursus gaan voor het officieel erkende diploma Wijnoorkonde (SDEN 2). Middels de online leeromgeving “het digitale klaslokaal” zijn er voldoende mogelijkheden om de lesstof te herhalen middels oefenvragen op de verschillende wijnniveaus. Binnen je digitale klas kun je veel informatie uitwisselen met medecursisten en vind je de juiste opdrachten waardoor je wat je leert direct in de praktijk kunt toepassen. 

Voor wie is het bestemd?

Een goede start voor medewerkers werkend in de horeca en/ of slijterij en voor particuliere of semi-professionele wijnliefhebbers die meer willen leren over wijn. De Wijnoorkonde SDEN 2 is een onderdeel van de Nieuwe Wijn Leerweg (SDEN 1,2,3). In 1×2 dagen volg je de cursus op Texel. Hierna heb je de vrije keuze om door te gaan met deel 2 het Turbo Wijnbrevet SDEN 3. Verdere info over het vervolg traject vind je eveneens op de website.

 

 

Schrijf je in!

  Ja, ik schrijf mij in!

  Straat en huisnummer

  Postcode en Woonplaats

  Telefoonnummer

  Email adres

  Leeftijd


  U ontvangt na inschrijving een bevestiging via email.

  Cursus informatie

  Tijdstip:
  Maandag 4 en dinsdag 5 november 2024
  5 lessen inclusief wijn & spijs workshop
  van 9.30 uur – 16.00 uur

   

  Locatie:
  Grand Hotel Opduin Texel

  Kosten:
  € 295,- per persoon, inclusief alle wijnen, proefformulieren, lesmateriaal, aromawijzer, E-learning en toegang tot digitaal klaslokaal. Gebruik lesboek t.w.v. €40,00 is bij de prijs inbegrepen.

  Wil je overnachten op Texel? Grand Hotel Opduin heeft een aantrekkelijke aanbieding voor onze cursisten.

   

   

   

  Pin It on Pinterest