algemene voorwaarden

De algemene voorwaarden van DeWijnschool.

Betaling
De verschuldigde bedragen dienen binnen de gestelde betalingstermijnen te worden voldaan. De prijzen en betalingstermijnen vind u op de factuur.

Verzekeringen
In het geval van een Wijnreis is de deelnemer aan een Wijnschoolreis verplicht om zelf een annuleringsverzekering en reisverzekering af te sluiten.

Identificatie
De deelnemer aan een Wijnschoolreis dient in het bezit te zijn van een geldig paspoort of een geldige ID-kaart.

Annulering
Reizen
Bij annulering tussen 59 en 30 dagen voor aanvangsdatum van de cursusreis wordt 30% van de factuur in rekening gebracht. Bij annulering tussen 29 en 15 dagen voor aanvangsdatum van de cursusreis wordt 75% van de factuur in rekening gebracht. Bij annulering tot en met 14 dagen voor aanvangsdatum van de cursusreis wordt 100% van de factuur in rekening gebracht.
Cursussen
Bij annulering van 30 tot 7 dagen voor aanvangsdatum van de cursus wordt 30% van de factuur in rekening gebracht. Bij annulering binnen 7 dagen voor aanvangsdatum van de cursus wordt 100% van de factuur in rekening gebracht.

Activiteiten bij wijnreizen
De deelnemer is ten alle tijden tijdens de reis zelf verantwoordelijk voor deelname aan activiteiten. De deelnemer is niet verplicht deel te nemen.

Calamiteiten
De reisleiding is niet aansprakelijk voor verlies, diefstal of het ontstaan van persoonlijk letsel en/of schade aan eigendommen dat is ontstaan tijdens een Wijnschoolreis of Wijncursus. Met nadruk is de reisleiding niet aansprakelijk voor de gevolgen van alcoholgebruik tijdens de wijnreis. Elke cursist wordt in de gelegenheid gesteld de tijdens de reis geproefde wijnen uit te spugen. Het opdrinken van geproefde wijnen is de verantwoordelijkheid van de cursist.

Pin It on Pinterest